קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות48
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אגס קינמון-מערבולת

לחם אגס קינמון-מערבולת
ניתן להכין את המתכון לחם אגס קינמון-מערבולת בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מכין 48 מנות עם 156 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דבש, מים, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 18%. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול שלבו אגסים, מים ו 1/2 כוס סוכר. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10-12 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים היטב, שומרים סירופ.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
3
מוסיפים מים קרים במידת הצורך לסירופ למדידת 1 כוס; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים 1 כפית סוכר; תן לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מוסיפים את הביצים, החמאה, הדבש, המלח, התמצית, 4 כוסות קמח ואגסים שמורות וסירופ. מקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
9
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
אגרוף בצק למטה; מחלקים לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
11
מגלגלים כל מנה ל -16 אינץ'. איקס 8-ב. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
שלב קינמון ונותר 3/4 כוס סוכר; מפזרים מעל בצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
להפשיל, ג ' לי-רול סגנון, החל קצר צד; קמצוץ תפרים כדי חותם.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
14
מניחים, בצד התפר כלפי מטה, בשלושה משומנים 9 אינץ'. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
15
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 20 דקות. מכסים ברפיון בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
16
אופים 15-20 דקות יותר או עד בדיקות לחם לעשות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
מוציאים מהמחבתות למתלה לצינון.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים