קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות58
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אדזימקה

לחם אדזימקה
צריך לחם צמחוני? לחם Adzimka יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לך שמרים, מים, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית נסו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), ו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, להמיס שמרים במים חמים (110 מעלות F, 45 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
מוסיפים את שמן הירקות, סוכר, 3 כוסות של הקמח והמלח לתערובת השמרים; מערבבים היטב כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיף את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
בנדיבות שמן קערה גדולה ערבוב, למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
מניחים את תפוחי האדמה במחבת רוטב קטן, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד במכרז; כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את תפוחי האדמה סחוטים בקערה ומחית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים עם גבינה מגוררת ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית פיצה בגודל 14 אינץ ' של תבנית אפייה. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. ללוש כמה סיבובים, ולאחר מכן ליצור אותו לסיבוב, לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
על משטח מקומח קל לגלגל את הבצק החוצה לתוך עיגול מעט גדול יותר מאשר המחבת, ומניחים על המחבת מוכנה עם הבצק עטוף על הצדדים. כפית את מילוי תפוחי האדמה למרכז הבצק, משאיר שטח 2 אינץ ' בקצוות. מערבבים יחד את חלמון הביצה ומים כדי להפוך ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מברשת ביצה לשטוף סביב הקצה החשוף של המעגל. מקפלים בצק מהקצה למרכז על כל 6 עד 8 אינץ', עד שכל הקצה כבר מקופל כדי ליצור דפוס גלגל תנופה. לחץ לאטום לאחר כל קיפול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מברישים את החלק העליון של הכיכר עם שאר הביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 15 דקות ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 20 עד 25 דקות נוספות או עד חום זהוב על גבי ותחתון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את הלחם כדי מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות לפני חיתוך לתוך פלחי ומשרת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה