לחם אדזימקה
צריך לחם צמחוני? לחם Adzimka יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לך שמרים, מים, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית נסו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), ו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, להמיס שמרים במים חמים (110 מעלות F, 45 מעלות C).
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מוסיפים את שמן הירקות, סוכר, 3 כוסות של הקמח והמלח לתערובת השמרים; מערבבים היטב כדי לשלב.
מוסיף את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
בנדיבות שמן קערה גדולה ערבוב, למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מניחים את תפוחי האדמה במחבת רוטב קטן, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד במכרז; כ -15 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה סחוטים בקערה ומחית.
מערבבים עם גבינה מגוררת ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. להפריש להתקרר.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית פיצה בגודל 14 אינץ ' של תבנית אפייה. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. ללוש כמה סיבובים, ולאחר מכן ליצור אותו לסיבוב, לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות.
על משטח מקומח קל לגלגל את הבצק החוצה לתוך עיגול מעט גדול יותר מאשר המחבת, ומניחים על המחבת מוכנה עם הבצק עטוף על הצדדים. כפית את מילוי תפוחי האדמה למרכז הבצק, משאיר שטח 2 אינץ ' בקצוות. מערבבים יחד את חלמון הביצה ומים כדי להפוך ביצה לשטוף.
מברשת ביצה לשטוף סביב הקצה החשוף של המעגל. מקפלים בצק מהקצה למרכז על כל 6 עד 8 אינץ', עד שכל הקצה כבר מקופל כדי ליצור דפוס גלגל תנופה. לחץ לאטום לאחר כל קיפול.
מברישים את החלק העליון של הכיכר עם שאר הביצה לשטוף.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 15 דקות ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 20 עד 25 דקות נוספות או עד חום זהוב על גבי ותחתון.
הסר את הלחם כדי מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות לפני חיתוך לתוך פלחי ומשרת.