קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות33
ציון בריאות4
מגזין

לחם איטלקי מעור תנין

לחם איטלקי מעור תנין
לחם איטלקי מעור תנין הוא אולי הלחם שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 33 מנות. עם 47 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך מים, קמח, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Allemond תנין, אצבעות תנין, ו Hushpuppies תנין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המים, הקמח, הגלוטן (אם משתמשים), מלח ושמרים במכונת הלחם ומערבבים באמצעות מחזור הבצק של המכונה. הבצק צריך להתרחק מהצדדים יפה; להוסיף יותר קמח או מים במידת הצורך במהלך מחזור הערבוב כך הבצק לא בסופו של דבר דביק מדי או יבש. כאשר המחזור העולה הראשון מסתיים, אגרוף הבצק למטה ולהעביר את הבצק אל משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגרוףאגרוף
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
משמנים תבנית אפייה או מקשרים אותה בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מגלגלים את הבצק לריבוע בעובי 3/4 אינץ ' ומחלקים אותו לארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
מגלגלים שלושה חלקים בסגנון ג ' לי רול, ומסדרים אותם בצד התפר למטה על תבנית האפייה כדי ליצור את הראש, הגוף והזנב. הקצוות של החלקים המחוברים צריכים רק לגעת מעט. (זכור כי הכל יגדל ככל שהבצק עולה, אז נסה לשמור על הפרופורציות בראש.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
בעדינות לשמן את הידיים ולעצב את הבצק כמו שאתה עובד עם חימר: להאריך את הזנב לקצה מעוקל דק, ולאחר מכן להאריך מעט את קצה האף. חותכים לתוך האף אופקית בקצה כדי ליצור את הפה של התנין; להחזיק את הפה פתוח עם טריז של רדיד אלומיניום משומן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מן הרבעון הנותר של הבצק, לקצץ חתיכה קטנה כדי להשתמש בעיניים. חותכים את השארית לארבעה "בולי עץ" לרגליים, משטחים קצה אחד של כל רגל ומכניסים אותו מתחת לגופו של התנין. לעצב את הרגליים לתוך עיקולים קלים בעת מיקומם על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
חותכים פרוסות קצרות לקצה השני של הרגל כדי להפוך את הציפורניים. השתמש במספריים כדי לחתוך חתכים רדודים על פני הבצק (זה יהווה את העור הקוצני של התנין).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
8
מגלגלים את הבצק השמור לתוך כדורים קטנים לעיניים, מלית כל אחד עם צימוק.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
צימוקיםצימוקים
בצקבצק
גלולגלול
9
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). הכה את הביצה עם 1 כף מים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
10
תנו לתנין לעלות במקום חם עד הגהה מלאה, כשלושים דקות (לתקוע את המדד והאצבעות האמצעיות בצדדים של הבצק; החריץ צריך להישאר. אם הבצק חוזר, הוא צריך לעלות יותר). בעדינות לצחצח את הבצק עם שטיפת הביצים ולאפות אותו בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר את התנין מסדין האפייה עם מרית ולהעביר אותו מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
מריתמרית
12
הסר את רדיד אלומיניום כאשר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום