לחם אננס קישואים הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1487 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם זוקיני עם אננס, לחם אננס-קישואים, ו לחם קישואים אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 350° F. חמאה 8 על ידי מחבת כיכר 4 אינץ ' ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה מקציפים יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון וסוכר. בקערה נפרדת משלבים שמן צמחי, תמצית וניל, קישואים ואננס ומערבבים עם כפית מיוערת עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים יחד מרכיבים רטובים ויבשים ומגרדים למחבת כיכר מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים עד סכין דק מוכנס לתוך מרכז הלחם יוצא נקי, על 1 שעה. אפשר להתקרר במשך 10 דקות במחבת כיכר, ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולמקם על מדף להתקרר לחלוטין. תחתוך ותגיש.