לחם בועה מהוואי
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 238 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לכם קרם קוקוס, אננס-תפוז-בננה מיץ להתרכז, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם בועה פיצה הוואי, לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), ו לחם בועה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים במים חמים 1 כוס, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
שלב בננה, 1/2 כוס מיץ להתרכז, דבש, וחמאה בבלנדר; תהליך עד חלקה, ולהניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח ומלח בקערה גדולה, ערבוב טוב.
מוסיפים תערובת שמרים ותערובת בננה לתערובת קמח, ערבוב עד מעורבב היטב.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח, ערבוב כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות).
מוסיפים מספיק מהקמח הנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה. להפוך על משטח מקומח קלות; לתת מנוחה 5 דקות. טופס את הבצק לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים (כ 30 כדורים) על משטח מקומח קלות.
כדורי שכבה במחבת צינור 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול; להפריש.
שלב קרם של קוקוס ו 2 כפות מיץ להתרכז בקערה; מערבבים היטב.
יוצקים 3 כפות תערובת מיץ על הבצק; להגדיר תערובת מיץ שנותר בצד. מכסים את הבצק, ולתת עלייה 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק, ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח. מגניב במחבת במשך 20 דקות.
הסר מהמחבת; מניחים על מתלה תיל. מערבבים אבקת סוכר לתוך תערובת מיץ שנותר.
טפטוף אבקת סוכר תערובת על גבי לחם חם.