לחם בועה מלוח
לחם בועה מלוח דורש מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, טרגון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . מתכונים דומים: לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), לחם בועה, ו לחם בועה של קופים.
הוראות
מדוד את הביצה, 2 כפות חמאה או מרגרינה, מים, חלב, מלח, סוכר, קמח לחם ושמרים למחבת בצק על פי הוראות היצרן. בחר הגדרת בצק, ולאחר מכן להתחיל. כאשר אותות יחידה ותצוגה קורא 0: 00, לחץ על עצור ולהסיר בצק.
מניחים חמאה מומסת או מרגרינה בקערה קטנה. בקערה קטנה נפרדת לערבב יחד את הפפריקה, גבינה, אבקת שום, פתיתי בצל, מרווה טרגון.
חותכים בצק מוכן ל 20 עד 25 חתיכות לגלגל בחמאה או מרגרינה ואז בתערובת מתגלגלת מלוחה. מחסנית מצופה חתיכות בצק במחבת שמנונית קלות או מחבת צינור 9x3 אינץ'. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל.
בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות או עד הזהב.