לחם בוקר אירי
המתכון לחם הבוקר האירי מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 224 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם שיבולת שועל התגלגל, סודה לשתיה, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. משמנים תבנית אפייה. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
השתמש חותך מאפה או האצבעות שלך כדי לשפשף חמאה לתוך תערובת קמח.
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים עד לקבלת הבצק. מערבבים בשיבולת שועל עד מופץ באופן שווה.
טופס בצק לכדור ומניח על תבנית אפייה.
מפזרים העליון של כיכר עם סוכר.
אופים כיכר עד הזהב ובוחן עוגה יוצא נקי, כ -40 דקות.