זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. לחם בטטה וחמאת אננס, פודינג לחם בטטה, אגס ואננס, ו בטטה ואננס קורמה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה מקציפים את הסוכר, השמן והביצה; מערבבים פנימה את הבטטה, האננס וקליפת התפוז. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
מקלות קינמון קצרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה