קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לחם בירה I

לחם בירה I
זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 65% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם בירה סתיו , לחם בירה צ'דר צ'ילה ולחם בירה מתוק דלעת .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד את הסוכר והקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
2
מוסיפים בירה וממשיכים לערבב, תחילה בעזרת כף עץ ולאחר מכן בידיים. הבלילה תהיה דביקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
יוצקים לתבנית משומנת בגודל 9X5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
4
אופים ב-350 מעלות F (175 מעלות) למשך 50 למשך 60 דקות. החלק העליון יהיה פריך, והחלק הפנימי יהיה רך.
ציוד שתשתמש בו
1 כפית שמיר מיובש, או לפי הטעם1 כפית שמיר מיובש, או לפי הטעם
5
מגישים עם ממרח חמאה או גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה פרוס דק מעדניה חזה עוף מעושןחבילה פרוס דק מעדניה חזה עוף מעושן
5 כוסות קוביות מלית מתובלות5 כוסות קוביות מלית מתובלות