לחם בירה I
זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 65% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם בירה סתיו , לחם בירה צ'דר צ'ילה ולחם בירה מתוק דלעת .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את הסוכר והקמח.
מוסיפים בירה וממשיכים לערבב, תחילה בעזרת כף עץ ולאחר מכן בידיים. הבלילה תהיה דביקה.
יוצקים לתבנית משומנת בגודל 9X5 אינץ'.
אופים ב-350 מעלות F (175 מעלות) למשך 50 למשך 60 דקות. החלק העליון יהיה פריך, והחלק הפנימי יהיה רך.
מגישים עם ממרח חמאה או גבינה.