לחם בירה שוויצרי
לחם בירה שוויצרי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 192 קלוריות. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם מלח, גבינה שוויצרית, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פונדו גבינה ובירה מעושנת עם בראטוורסט מבושל בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, בייבי שוויצרי, בייקון ומטבל בירה, ו סלט גן בירה מנגולד שוויצרי.
הוראות
חותכים חצי גבינה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'; לגרוס את הגבינה שנותרה. בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והפלפל. מערבבים בירה לחומרים יבשים רק עד שהיא לחה. מקפלים פנימה גבינה.
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן. 4 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים בחום של 375 למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.