לחם במילוי פפרוני
לחם מלא פפרוני דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם לחמניות כריך גיבור, שמן זית, נקניקיית פפרוני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 30%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו המבורגרים של לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני מגישים על לחמניות שום), לחם פפרוני, ו לחם פפרוני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בקערה שלבו גבינת מוצרלה, פפרוני, בצל, פטרוזיליה ושמן זית.
מורחים על משטח לחתוך של לחמניות.
מברישים צמרות לחמניות עם 1 כף שמן ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה ומחוממת.