לחם בננה אגוזים צימוקים טעים
גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמן צמחי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו לחם צימוקים טעים, לחם בננה אגוזים בריא וטעים, ו לחם בננה אגוז טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל התחתון של מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה, לשלב את דגני סובין אגוז צימוקים וחלב; בואו לעמוד במשך 5 דקות.
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, להכות יחד פירה בננה, סוכר, סוכר חום, שמן צמחי וביצה.
מערבבים את תערובות הדגנים והבננה. מערבבים את תערובת הקמח רק עד בשילוב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות, עד שקיסם שהוכנס למרכז כיכר יוצא נקי.