לחם בננה דל שומן
לחם בננה דל שומן דורש בסביבה 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 84 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קמח, תמצית ונילן, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מדהים של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחם בננה דל שומן, לחם אגוזי בננה דל שומן, ו לחם בננה שוקולד דל שומן.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
הקציפו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח יחד בקערה.
מקציפים את הביצה בקערת ערבוב.
מקציפים פנימה את המיונז, הבננות ותמצית הווניל עד לערבוב אחיד. מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד שלא נותרו גושים יבשים.
יוצקים את הבלילה לתבנית הכיכר המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-45 דקות. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב הם הבחירות המובילות שלי ללחם בננה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "