קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג המולד
מגזין

לחם בננה לחג המולד

לחם בננה לחג המולד
לחם בננה לחג המולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 233 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות ואספו אגוזי מלך, סוכר, דובדבני מרשינו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו לחם בננה , איך להכין לחם בננה | לחם בננה מהירה (עברית), לחם בננה ללא ביצה, איך מכינים לחם בננה טבעוני, ו לחם חג המולד של פנטון למכונת הלחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
3
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מקציפים בננות רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה את אגוזי המלך, השוקולד צ ' יפס והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
יוצקים לתוך 9-ב משומן. איקס 5-אין. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 70-80 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות