לחם בראנץ ' ביצה מקושקשת
לחם בראנץ ' ביצה מקושקשת לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, גבינת שמנת, חזיר מעדנייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם לחם ביצת פסחא-בראנץ ' חג יפה, בראנץ ' - ביצים מקושקשות ראויות, ו הבראנץ 'הטוב ביותר אי פעם: ביצים מקושקשות, פנצ' טן ונקניקיות.
הוראות
מגלגלים כל שפופרת של בצק סהר (אין להפריד מלבנים).
מניחים זה לצד זה על תבנית משומנת עם דפנות ארוכות נוגעות; אטמו תפרים ונקבים. מסדרים בשר חזיר לאורך שליש המלבן במרכז.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחלב לתערובת אחידה. הפרד ביצה אחת; הניחו חלבון ביצה בצד. מקציפים פנימה את החלמון, המלח, הפלפל והביצים שנותרו לתערובת גבינת השמנת. מערבבים פלפל אדום ובצל.
במחבת גדולה ממיסים חמאה; מוסיפים תערובת ביצים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית רק עד להתייצבות.
מסירים מהאש. כפית ביצים מקושקשות מעל חזיר.
על כל צד ארוך של בצק, לחתוך 1-ב.- רחב רצועות למרכז כדי בתוך 1/2 ב. של מילוי. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קמצוץ מסתיים לאטום ולתחוב תחת.
מקציפים חלבון ביצה שמור; מברישים מעל בצק.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 25-28 דקות או עד להזהבה.