לחם בראנץ ' ביצה מקושקשת לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, גבינת שמנת, חזיר מעדנייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם לחם ביצת פסחא-בראנץ ' חג יפה, בראנץ ' - ביצים מקושקשות ראויות, ו הבראנץ 'הטוב ביותר אי פעם: ביצים מקושקשות, פנצ' טן ונקניקיות.
הוראות
1
מגלגלים כל שפופרת של בצק סהר (אין להפריד מלבנים).
מרכיבים שתצטרך
בצק
2
מניחים זה לצד זה על תבנית משומנת עם דפנות ארוכות נוגעות; אטמו תפרים ונקבים. מסדרים בשר חזיר לאורך שליש המלבן במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחלב לתערובת אחידה. הפרד ביצה אחת; הניחו חלבון ביצה בצד. מקציפים פנימה את החלמון, המלח, הפלפל והביצים שנותרו לתערובת גבינת השמנת. מערבבים פלפל אדום ובצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
פלפל אדום
חלבונים
חלמון ביצה
פלפל
בצל
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
במחבת גדולה ממיסים חמאה; מוסיפים תערובת ביצים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית רק עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מסירים מהאש. כפית ביצים מקושקשות מעל חזיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חם
6
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
7
על כל צד ארוך של בצק, לחתוך 1-ב.- רחב רצועות למרכז כדי בתוך 1/2 ב. של מילוי. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קמצוץ מסתיים לאטום ולתחוב תחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
מקציפים חלבון ביצה שמור; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
בצק
9
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 25-28 דקות או עד להזהבה.