לחם גבינה ופפרוני
לחם גבינה ופפרוני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-14 מנות. אם יש לכם מרגרינה מקל, שיני שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), גבינה רכה ופפרוני לחם, ו לחם פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בחמאה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח והבא 6 מרכיבים (קמח דרך שום) לתערובת שמרים; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים את הבצק בקערה קטנה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
ללא טיוטות, עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
רול לתוך 14 x 7 אינץ מלבן על משטח מקומח.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צביטת תפרים ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה בתרסיס בישול. מכסים ולתת עלייה 1 שעה ו 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד השחמה על הקרקעית כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
וריאציה מכונת לחם: קמח כף קל לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. אין צורך לחמם מים ל-100 עד 11
בצע את הוראות היצרן עבור הצבת קמח, שמרים, סוכר, מים, חמאה, חרדל, מלח ופלפל אדום לתוך מחבת לחם. בחר מחזור פירות או לאפות מתוק; להתחיל מכונת לחם. אחרי צפצוף ללישה שנייה, להוסיף גבינה, פפרוני, ושום; סגור מכסה. המשך עם תוכנית מכונת הלחם.