לחם גורגונזולה ופיסטוק
מתכון זה מספק 18 מנות. עם 119 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את גורגונזולה, קאיין, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ריזוטו פיסטוק וגורגונזולה, עוגיית פיסטוק, ו עוגיית פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקמח, קורנפלור, מלח וקיין.
מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים ואחריו הפיסטוקים וגרידת לימון.לעצב את העוגיות כמו שאתה אוהב מקום אותם על קלף מרופד תבנית אפייה עם אינץ ' של מקום ביניהם.
מניחים את תבנית האפייה במקרר ומקררים לפחות 30 דקות.
אופים בתנור 177° שחומם מראש עד שהם פשוט מתחילים להפוך חום זהוב בהיר, על 8-14 דקות, להסיר ולתת מגניב. (הערה: הלחם הקצר עדיין יהיה רך למדי כאשר הוא נעשה אבל זה עם פריך כפי שהוא מתקרר.)