קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

לחם דגנים ללא גלוטן 5

לחם דגנים ללא גלוטן 5
מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו זרעי פשתן, זרעי שומשום נוספים, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: לחם חמניות ללא דגנים {ללא סוכר וגלוטן}, לחם בננה (ללא דגנים, ללא גלוטן, Paleo, Primal), ו עגבניות שרי, זית ותימין לחם פוקצ'ה (ללא גלוטן ודגנים חינם).

הוראות

1
גריז ואורז קמח לחם 9x5 pan.In הקערה של מערבל חשמלי לנפות יחד את קמח האורז, דורה אם אתה משתמש, עמילן טפיוקה, עמילן תפוחי אדמה, מסטיק guar, אבקת אפייה, שמרים ומלח. טוחנים את הקינואה, שקדים, זרעי פשתן, זרעי חמניות ושומשום ושתי כפות של זרעי צ ' יה במטחנת קפה נקייה עד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק גוארמסטיק גואר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
זרעי פשתןזרעי פשתן
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סורגוםסורגום
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים עם מרכיבים יבשים על מהירות נמוכה עד משולב היטב ולא גושים להישאר.מערבבים שתי כפות שנותרו של זרעי צ ' יה ב 1/2 כוס מים. שלוש דקות לאחר מכן, מערבבים היטב שוב ולהגדיר aside.In קערה בינונית מקציפה את הביצים, 3/4 כוס מים חמים, שמן זית, דבש, חומץ ומולסה אם אתה משתמש, עד בשילוב טוב. מערבבים בתערובת chia.
מרכיבים שתצטרך
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף במזבלה אחת למרכיבים היבשים ולאחר מכן הכה על בינוני גבוה במשך 4 דקות, scaping למטה לפי הצורך.
4
יוצקים את הבצק למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים באופן שווה עם מרית רטובה לחתוך את האמצע עם סכין חדה ומפזרים את זרעי שומשום הנותרים אם אתה רוצה.עלייה בבצק במשך כ 45 דקות, עד שהוא בקושי מגיע לחלק העליון של המחבת.(אני מעלה את שלי מעל קערה של מים רותחים עם מתלה קירור על גבי, במיקרוגל, בהצלחה רבה וזה לוקח רק 20 עד 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 350 מעלות בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 60 דקות עד העליון הוא חום בינוני והטמפרטורה הפנימית היא בין 208 ו 210 מעלות.אפשר לקרר ביסודיות לפני חיתוך עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נקטר אגבה או 2 כפות דבשנקטר אגבה או 2 כפות דבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה1אוראו ממולאים כפולים2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח אורז חום (או 1/2 כוס אורז חום 1/4 כוס דורה)קמח אורז חום (או 1/2 כוס אורז חום 1/4 כוס דורה)57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זרעי צ'יה, מחולקים (ארבע כפות)זרעי צ'יה, מחולקים (ארבע כפות)2ביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי פשתןזרעי פשתן2חתיכות טופי הית' ברמסטיק גוארמסטיק גואר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מולסה (או לא אם אתה לא אוהב לחם מתוק מעט)מולסה (או לא אם אתה לא אוהב לחם מתוק מעט)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית591 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זרעי שומשום נוספים (אופציונלי)זרעי שומשום נוספים (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני חמניותגרעיני חמניות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעמילן טפיוקהעמילן טפיוקה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, טמפרטורת החדרמים, טמפרטורת החדר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ב 115 מעלותמים, ב 115 מעלות