לחם דגנים ללא גלוטן 5
מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו זרעי פשתן, זרעי שומשום נוספים, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: לחם חמניות ללא דגנים {ללא סוכר וגלוטן}, לחם בננה (ללא דגנים, ללא גלוטן, Paleo, Primal), ו עגבניות שרי, זית ותימין לחם פוקצ'ה (ללא גלוטן ודגנים חינם).
הוראות
גריז ואורז קמח לחם 9x5 pan.In הקערה של מערבל חשמלי לנפות יחד את קמח האורז, דורה אם אתה משתמש, עמילן טפיוקה, עמילן תפוחי אדמה, מסטיק guar, אבקת אפייה, שמרים ומלח. טוחנים את הקינואה, שקדים, זרעי פשתן, זרעי חמניות ושומשום ושתי כפות של זרעי צ ' יה במטחנת קפה נקייה עד בסדר גמור.
מערבבים עם מרכיבים יבשים על מהירות נמוכה עד משולב היטב ולא גושים להישאר.מערבבים שתי כפות שנותרו של זרעי צ ' יה ב 1/2 כוס מים. שלוש דקות לאחר מכן, מערבבים היטב שוב ולהגדיר aside.In קערה בינונית מקציפה את הביצים, 3/4 כוס מים חמים, שמן זית, דבש, חומץ ומולסה אם אתה משתמש, עד בשילוב טוב. מערבבים בתערובת chia.
הוסף במזבלה אחת למרכיבים היבשים ולאחר מכן הכה על בינוני גבוה במשך 4 דקות, scaping למטה לפי הצורך.
יוצקים את הבצק למחבת מוכנה.
מורחים באופן שווה עם מרית רטובה לחתוך את האמצע עם סכין חדה ומפזרים את זרעי שומשום הנותרים אם אתה רוצה.עלייה בבצק במשך כ 45 דקות, עד שהוא בקושי מגיע לחלק העליון של המחבת.(אני מעלה את שלי מעל קערה של מים רותחים עם מתלה קירור על גבי, במיקרוגל, בהצלחה רבה וזה לוקח רק 20 עד 30 דקות).
אופים ב 350 מעלות בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 60 דקות עד העליון הוא חום בינוני והטמפרטורה הפנימית היא בין 208 ו 210 מעלות.אפשר לקרר ביסודיות לפני חיתוך עם סכין משונן.