לחם דובדבן ורוד
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא חלב ולקטו אובו לרפרטואר שלך, לחם דובדבן ורוד עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 28 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 32 מנות עם 167 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-6 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם סוכר, מלח, דובדבני מרשינו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כלחם לא יקר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. עם ציון ספונקולרי של 20%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. נסו את עוגיות הדובדבן הוורודות של סבא, לחם מהיר אשכוליות ורוד מזוגג ולחם דובדבן רך ומתוק עם זיגוג דובדבן-שקד (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים דובדבנים, שומרים מיץ. קוצצים גס דובדבנים; מניחים דובדבנים ומיץ בצד. בקערה מערבבים את החומרים היבשים.
בקערה אחרת טורפים ביצים ומיץ דובדבנים. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את האגוזים, הקוקוס והדובדבנים.
מעבירים לשניים משומנים 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.