לחם דלעת כפית
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 260 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קינמון טחון, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מביאים חלב, חמאה ומלח לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום, בהדרגה להקציף בקמח תירס, ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות.
הסר מן החום; להקציף purée דלעת.
מקציפים חלמונים, עירית, טימין, קינמון, קאיין, ג ' ינג ' ר, ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס.
מקציפים 1/4 של לבנים לתוך הבלילה, ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר 9x5".
אופים עד לחם כף מוגדר ומתחיל למשוך מן הצדדים של מחבת, 30-40 דקות.