לחם דלעת סתיו מתובל
לחם דלעת חמאה מתובל סתיו הוא לחם שמגיש 12. תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 497 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אם יש לכם קינמון טחון, סודה לשתייה, אגוזי מלך וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה של Allrecipes יש 29 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: לחם בירה סתיו , עוגת תפוחים סתיו עם זיגוג קרמל , ופאי תפוחים סתיו .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים שתי תבניות כיכרות בגודל 9x5 אינץ'.
מקציפים סוכר וקיצור יחד בקערה עד לקבלת תערובת תפוחה. מערבבים את דלעת החמאה, הביצים והמים לתערובת הסוכר.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, קינמון וציפורן בקערה אחרת; מערבבים לתוך תערובת הסוכר.
מוסיפים אגוזים וצימוקים; מערבבים עד שהבלילה רק מתערבבת.
יוצקים את הבלילה לתבניות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כשעה. מצננים בתבניות 15 דקות לפני שמוציאים לצינון מלא על רשת.