לחם דלעת תפוח שמנמן
לחם דלעת תפוח שמנמן הוא ללא חלב ולקטו אובו צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 286 קלוריות. למתכון הזה מ טעם הבית יש 1062 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם ציפורן טחונה, מלח, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לביבות דלעת-ריקוטה עם רוטב צימוקים תפוחים שמנמן, לחם תפוח דלעת, ו לחם דלעת תפוח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, המלח, הקינמון, אגוז המוסקט, אבקת האפייה והציפורן. בקערה גדולה נוספת מקציפים את הדלעת, המים, הביצים והשמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה תפוחים ואגוזי מלך.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים בחום 325 למשך 1-1 / 2 עד 1-3 / 4 שעות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקררות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי ללחם דלעת. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.