לחם הדלעת של השף ג'ון
לחם הדלעת של השף ג'ון דורש כ 18 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 7 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, מים חמים, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 34%. נסו לחם הדלעת האהוב על החקלאי ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו הלזניה של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד מחית דלעת, 1 כוס בתוספת 1 כף מים חמים, שמרים, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת.
מערבבים בקמח עם מרית עד שהבצק מעורבב במלואו וכל הקמח נרטב. מכסים את הקערה במגבת לחה, ומאפשרים לבצק לעלות במשך 12-16 שעות.
לגרד את הבצק על פני השטח משוריין עם מרית משוריינת; מפזרים בצק עם יותר קמח. עם האצבעות שלך, לחץ על הבצק החוצה לתוך ריבוע מחוספס על 1 אינץ ' עבה. מקפלים את כל ארבעת צדדי הבצק לכיוון המרכז, ואז הופכים את הבצק המקופל ויוצרים כיכר עגולה.
בנדיבות לכסות מחבת סדין עם קמח תירס.
מניחים כיכר על מחבת סדין מוכנה עם צדי התפר למטה, לאבק את החלק העליון ואת הצדדים עם קמח, ולאחר מכן מניחים מגבת מקומטת על הבצק. אפשר לעלות עד הוכפל בגודל, על 1-1 / 2 שעות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C) ומניחים מחבת עם 2 סנטימטרים של מים על המדף התחתון. ממש לפני האפייה, לעשות פרוסה רדודה (1/2 אינץ') על גבי בצק עם סכין חדה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. סובב את מחבת ואופים במשך 20 דקות נוספות, או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.