לחם הפוך
לחם מתפרק יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. אם יש לך אבקת סוכר, תמצית מייפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים, לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו לחם הפוך.
הוראות
DOUGHTo לעשות את הבצק, לשלב חלב, שמן קנולה, ו 1/2 כוס סוכר בסיר גדול.
לחמם אותו עד חם מאוד אבל לא רותח. כבה את החום ולאפשר להתקרר להתחמם (בכלל לא חם.)
מפזרים את השמרים ומוסיפים 4 כוסות קמח. מערבבים לשלב, ואז לשים את המכסה על הסיר ולאפשר לעלות במשך 1 שעה. לאחר 1 שעה, מערבבים בקמח 1/2 כוס נוסף, יחד עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד 1/2 כוס קמח.
מניחים בצק במקרר לפחות 1 שעה כדי להקל על העבודה עם.
מרדדים בצק על משטח מקומח.
רסס על חמאה מומסת למרוח כך שהוא מכסה את כל הבצק.
מערבבים יחד את הסוכר עם הקינמון ומפזרים אותו על פני כל פני הבצק. (הבצק צריך להיראות מכוסה מאוד.)
חותכים את הבצק ל 6 עד 8 רצועות, ואז מחסנית את כל הרצועות לערימה אחת.
חותכים את ערימת רצועות 6 פרוסות.
מניחים את הערימות לצדדים לתוך מחבת לחם בחמאה. אין לדחוס את הפרוסות למחבת. (ייתכן שיש לך כמה שאריות.) לכסות במגבת צלחת ולאפשר לעלות במשך 20 דקות. מחממים תנור ל 350 מעלות.
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 30 דקות, בודקים ב 20 דקות כדי לוודא שזה לא מקבל חום מדי על גבי. חשוב לאפות את הלחם מספיק זמן כדי להבטיח שהאמצע לא יהיה בצקי מדי, כי אם זה הוא זה לא יתפרק בקלות. אם החלק העליון נראה כאילו הוא מקבל חום מדי, לכסות אותו קלות עם רדיד אלומיניום למשך שארית זמן האפייה. חוזר: חשוב לאפות את הלחם מספיק זמן כדי שהמרכז לא יהיה בצקי יותר.
הסר את המחבת מהתנור כאשר זה נעשה. תריץ סכין בקצוות ותוציא את הלחם מהמחבת.
מערבבים יחד את החומרים זיגוג טפטוף מעל, ומאפשר לו לשקוע לתוך הסדקים.
מגישים חם או טמפרטורת החדר!(הערה: אתה יכול גם לעשות גרסה כתומה חמוציות עם ריבה כתומה, סוכר חום, חמוציות מיובשות!)