קושימומחה
מוכן ב23 שעות
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

לחם הפנים של יאן שאט.

לחם הפנים של יאן שאט.
לחם הפנים של יאן שאט דורש בסביבה. 23 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . אם יש לך זרעי ניז'לה, מים חמים, קמח לחם לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, לחם שטוח, ו לחם שטוח איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא שמרים לתוך 120 גרם ('כוס) מים חמים להתמוסס ומערבבים בקמח. (
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
התערובת תהיה יבשה.) ללוש הנותרים 55 גרם (כוס 1/4 scant) מים ללוש בקערה עד הבצק נוצר. הפוך על משטח נקי ללוש עד חלקה, על 5 דקות. (אין להוסיף קמח נוסף; ביגה יהפוך פחות דביק כפי שהוא ללוש.) לשים בקערה נקייה לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד. צ ' יל במקרר 16 עד 18 שעות. (ביגה לא יעלה תפיסה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו ביגה לעמוד, עדיין מכוסה, במקום חם עד קריאה מיידית מדחום רושמת 75-78°F, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
קוצצים 170 גרם (או חצי scant) של מתכון biga. (שאריות ביגה שומר, מכוסה ומקורר, 2 ימים.)
2
לטאטא שמרים לתוך 60 גרם (1/4 כוס) מים חמים להתמוסס בקערה גדולה ומערבבים יוגורט, קצוץ biga, קמח מחיטה מלאה, מלח, שמן, קמח לחם. ללוש מספיק של 60 גרם הנותרים (1/4 כוס) מים חמים, קצת בכל פעם, כדי להפוך את הבצק מעשי. (הבצק יהיה דביק.)
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות מאוד ללוש, מדי פעם מגרד את הבצק תקוע על פני השטח עם מגרד בצק, 10 דקות. (אם הבצק הופך דביק מדי ללוש בקלות, מדי פעם ידיים קמח, לא משטח עבודה; הבצק יהפוך פחות דביק כמו ללוש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
4
בהדרגה ללוש בכל המים שנותרו ולהמשיך ללוש בצק עד חלקה, satiny, ו מתיחה, כ 10 דקות. שים בקערה נקייה ואבק קל מאוד עם קמח. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח מאוד קלות למתוח לתוך מלבן. מקפלים לשלישים, כמו מכתב, ואז למתוח ולקפל שוב באותו אופן. חזור לקערה ולתת לעלות, מכוסה, 1 שעה. חזור על תהליך מתיחה וקיפול ולתת לעלות שוב, מכוסה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חצי בצק ולעצב כל חצי לתוך יומן 8 אינץ ' על משטח העבודה. אבק קל מאוד עם קמח ולתת לעלות, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
לשים פיצה אבן על מתלה באמצע תנור מחממים ל 274°. (לאפשר 1 שעה לחמם עם אבן.)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
למתוח כל בצק להתחבר לתוך בערך 13 על ידי מלבן 6 אינץ ' מברשת קלות עם מים. בצק גומות עם קצות האצבעות ומפזרים זרעי נייג ' לה ומלח ים. בצק גומות שוב ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מפזרים בנדיבות קליפת בייקר עם קמח תירס. מחזיק 1 מלבן בכל קצה, להרים ולהעביר בייקר. (בצק ימתח.) טופס מחדש לתוך מלבן וגומה פעם נוספת. לקלף פעם או פעמיים; אם הבצק מקלות, להרים ומפזרים יותר קמח תירס מתחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
עובד במהירות, תנור ערפל עם 4 טיפות מים מבקבוק ספריי. בשורה בקצה המרוחק של הקליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות כדי להתחיל את הבצק זז. כאשר קצה הבצק נוגע באבן, משוך במהירות את הקליפה לאחור כדי להעביר את הבצק לאבן. תנור ערפל שוב עם 4 השפריצים מבקבוק ספריי ואופים לחם שטוח עד חום זהוב, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
להעביר מתלה ובעוד עדיין חם, מברשת עם קצת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
לטאטא קמח תירס שרוף את אבן פיצה עם מטלית לפני אפיית הנותרים לחם שטוח באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
הבצק עשוי להצטנן בן לילה, מכוסה היטב בניילון נצמד, לאחר עלייה שנייה או שלישית. לפני השימוש, להביא לטמפרטורת החדר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות