לחם השום הטוב ביותר של ליסה
לחם השום הטוב ביותר של ליסה אי פעם הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 267 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, לחם, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם שום, איך להכין לחם שום מאפס, ו עוגת הפודינג של ליסה.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן; פרוסות שום מבשלות בחמאה חמה על אש נמוכה עד שהחמאה הופכת קצפית, כ -5 דקות.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מניחים חצי כיכר לחם תחת המטגן שחומם מראש לטוסט, 2 עד 4 דקות. צפה בזהירות כדי למנוע שריפה.
פרוס לחם קלוי לפרוסות עבות 2 אינץ'. לטבול בצד קלוי של כל פרוסה לחמאת שום.