לחם זית ובצל יווני
לחם זית ובצל יווני יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 247 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותביאו סוכר, שמיר, זיתים של קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו לחם גבינה בצל זית, בצל מקורמל & תרד שמן זית לחם מהיר, ו המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני} (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את השמרים מעל 1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את שמן הזית ואת הבצל. מבשלים ומערבבים במשך 3 דקות, או עד בצל רך.
מערבבים את קמח הלחם, מלח, סוכר, שמיר, אבקת שום, זיתים, בצל מבושל בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת השמרים ואת הנותרים 1 3/4 כוס מים.
מערבבים היטב עד המרכיבים משכו יחד יצרו בצק דביק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
משמנים קלות שני דפי אפייה. מנקים את הבצק העולה והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. השתמש בסכין כדי לחלק את הבצק לשתי חתיכות שוות-לא לקרוע אותו. צורה לבצק לתוך כיכרות עגולות, ומניחים את הכיכרות לתוך המחבתות מוכנות. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
אופים כיכרות בתנור שחומם מראש עד צמרות זהובות חום ואת תחתית נשמע חלול כאשר טפח, כ 40 דקות. מגניב מעט לפני חיתוך.