לחם זנגביל.
לחם זנגביל הוא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, שזיף מזון לתינוקות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו לחם זנגביל., לחם זנגביל., ו לחם זנגביל. (מתכונים דומים).
הוראות
קמח לכל מטרה קלות וקמח מחיטה מלאה לכוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, אבקת אפייה, זנגביל, סודה לשתיה, מלח, הל, קינמון ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מערבבים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך ביצים) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מוסיפים סוכר, ערבוב עד מעורבב היטב. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח; מערבבים רק עד בשילוב. מערבבים בצימוקים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול, באמצעות מרית גומי.
מפזרים אגוזי מלך ברצועה 2 1/2 אינץ ' רחב במרכז כיכר.
אופים את כיכר ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. כיכר קרה במחבת על מתלה תיל.