לחם חג מולד דובדבן עליז
גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, תערובת רול, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 9%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי פירות יער דובדבן עליז של טום, 15 + קוקטיילים עליזים לחג המולד: קוקטייל ג'ין אדום, ו כיכר דובדבן עליזה.
הוראות
מכינים תערובת רול חם ולשים בצק על פי הוראות החבילה. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות.
הופכים למשטח מקומח קלות; מגלגלים ל -15 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן. לחץ בצק על הקרקעית ומעלה את דפנות 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
שלב את השמנת החמוצה, הביצה, הסוכר ותמצית השקדים; מזלפים מעל המילוי. בקערה קטנה שלבו קמח וסוכר; חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת פירורית.
אופים בחום של 375 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת. יש לאחסן במקרר.