לחם חום מלית עם פירות הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, דובדבנים, תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מלית לחם ופירות, לחם חום מלית עם ערמונים, תפוחים, ונקניקיות, ו לחם חום בוסטון מלית עם בייקון טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל 13 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מוסיפים את הלחם בקערה גדולה ומניחים בצד. בינתיים, מוסיפים 1 כף חמאה למחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא קצף, מערבבים את השום, סלרי, בצל, ומתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
חמאה
סלרי
שום
בצל
לחם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
3
מוסיפים את הקורנית ואת המרווה ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טימין
מרווה
4
הסר מהחום ומערבבים את הדובדבנים, התפוחים והפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
תפוח
פקאנים
5
מעבירים לקערה עם הלחם וזורקים כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מערבבים את החמאה הנותרת עם המרק ומיץ התפוחים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
חמאה
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
לטפטף מעל תערובת הלחם ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לחם
8
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ואופים עד חום זהוב על גבי ומחומם דרך ואת הטמפרטורה הפנימית רושמת 160 עד 165 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, על 30 עד 45 דקות.