לחם חיטה דבש
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 188 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם חיטה דבש יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך שמרים, חיטה סדוקה, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם מחיטה מלאה דבש, ו לחם מחיטה מלאה דבש.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב חיטה סדוקה, דבש, מלח, ו 2 כוסות מים רותחים. מכסים במגבת נקייה או בניילון נצמד ונותנים לשבת 30 דקות.
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים 3/4 כוס (90 עד 105).
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
בקערה של מערבל לעמוד, לטאטא קמח מחיטה מלאה 2 כוסות קמח לחם יחד.
מוסיפים חיטה סדוקה ותערובות שמרים.
לצרף וו בצק, עם מיקסר על נמוך, לערבב לשלב.
מוסיפים את קמח הלחם שנותר, 1/4 כוס בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מתוך הקערה. המשך לערבב עד חלק וגמיש, הוספת קמח נוסף לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק יותר מדי. כאשר הוא מוכן, הבצק צריך להרגיש קצת כמו תנוך אוזן כאשר אתה צובט אותו.
חמאה קערה גדולה ולשים בצק בו. מכסים באופן רופף ולתת לשבת עד הבצק הוכפל בתפזורת, על 1 שעה. אגרוף למטה בצק, כיסוי, ולתת להכפיל שוב, על 1 שעה.
מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל מחצית ל-8-in מחוספס.- מלבן ארוך. חמאה שני 8-in. מחבתות ולשים בצק במחבתות. לכסות ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת, 30 עד 45 דקות.
ממיסים 2 כפות. חמאה ומברשת על צמרות כיכרות לחם. באמצעות סכין גילוח או סכין משונן, לעשות 1/4-in.- חתך עמוק לאורך החלק העליון של כל כיכר ואופים עד השחמה, כ -35 דקות.
הסר כיכרות מן המחבתות (הם נעשים אם הם נשמעים חלולים כאשר טפח על הקרקעית) מגניב על מדפים תיל.