קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

לחם חיטה דבש

לחם חיטה דבש
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 188 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם חיטה דבש יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך שמרים, חיטה סדוקה, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם מחיטה מלאה דבש, ו לחם מחיטה מלאה דבש.

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב חיטה סדוקה, דבש, מלח, ו 2 כוסות מים רותחים. מכסים במגבת נקייה או בניילון נצמד ונותנים לשבת 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גהי (חמאה מטוהרת)גהי (חמאה מטוהרת)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים 3/4 כוס (90 עד 105).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
4
בקערה של מערבל לעמוד, לטאטא קמח מחיטה מלאה 2 כוסות קמח לחם יחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים חיטה סדוקה ותערובות שמרים.
מרכיבים שתצטרך
גהי (חמאה מטוהרת)גהי (חמאה מטוהרת)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
לצרף וו בצק, עם מיקסר על נמוך, לערבב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את קמח הלחם שנותר, 1/4 כוס בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מתוך הקערה. המשך לערבב עד חלק וגמיש, הוספת קמח נוסף לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק יותר מדי. כאשר הוא מוכן, הבצק צריך להרגיש קצת כמו תנוך אוזן כאשר אתה צובט אותו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
חמאה קערה גדולה ולשים בצק בו. מכסים באופן רופף ולתת לשבת עד הבצק הוכפל בתפזורת, על 1 שעה. אגרוף למטה בצק, כיסוי, ולתת להכפיל שוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל מחצית ל-8-in מחוספס.- מלבן ארוך. חמאה שני 8-in. מחבתות ולשים בצק במחבתות. לכסות ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
ממיסים 2 כפות. חמאה ומברשת על צמרות כיכרות לחם. באמצעות סכין גילוח או סכין משונן, לעשות 1/4-in.- חתך עמוק לאורך החלק העליון של כל כיכר ואופים עד השחמה, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר כיכרות מן המחבתות (הם נעשים אם הם נשמעים חלולים כאשר טפח על הקרקעית) מגניב על מדפים תיל.