לחם חיטה דבש עם צימוקים
צריך לחם צמחוני לקטו אובו? לחם חיטה דבש עם צימוקים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 60 מנות עם 66 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת חלב ללא שומן, מים חמים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם מחיטה מלאה עם צימוקים ואגוזי מלך, לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, ו לחם חיטה דבש ללא חלב עבור יצרנית הלחם שלך.
הוראות
בבלנדר שלבו את השמן, הדבש, הצימוקים, 1/4 כוס הסוכר החום והמים הרותחים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב ל 120 ל -130 ל -. בקערה גדולה שלבו את קמח החיטה המלאה, 2 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כוס קמח שיפון, אבקת חלב, שמרים, מלח ושאר הסוכר החום.
מוסיפים תערובת צימוקים ומים חמים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה ושיפון ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח בקמח לכל מטרה; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לרבעים. מעצבים לארבע כיכרות עגולות.
מפזרים ניירות אפייה משומנים עם קמח תירס; מניחים כיכרות על תבניות מוכנות.
מניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30-45 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-35 דקות או עד שהלחם נשמע חלול כאשר מקישים עליו.