לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם חמאה בננה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 266 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 307 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. אם יש לכם צ'יפס חמאה, מלח, בננות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם בננה צ'יפס חמאה, לחם בננה חמאת קוקוס, ו לחם בננה שיבולת שועל חמאה.
הוראות
1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 2 מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'. הניחו בצד. מנפים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
קערה
תנור
2
מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר חשמלי בקערה גדולה עד שהם בהירים ותפוחים. התערובת צריכה להיות בהירה יותר בצבע. טורפים פנימה את הביצה ואז מערבבים פנימה את הבננות המעוכות.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננה
חמאה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
יוצקים פנימה את תערובת הקמח, מערבבים עד להטמעה. מקפלים פנימה את שבבי החמאה ואגוזי המלך; ערבוב מספיק כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלב
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
4
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתבניות המוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 25 עד 28 דקות. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.