לחם חמאת דלעת
לחם חמאת דלעת דורש מסביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 3 מנות . תבלין זה יש 798 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. 71 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מיץ תפוחים, ביצה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, לחם דלעת עם כוס חמאת בוטנים, ו לחם דלעת חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח מחבת כיכר 3x7 אינץ'.
לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן בקערה; להפריש.
לטאטא את הסוכר החום, מיץ תפוחים, חמאה מומסת, וחצי חמאת הדלעת עד חלקה. מערבבים בתערובת הקמח עד שלא יישארו גושים.
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ את חמאת הדלעת הנותרת מעל.
אופים בתנור שחומם מראש על המדף האמצעי עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.