קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חקלאי

לחם חקלאי
לחם חקלאי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמרים, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו לחם צימוקים וגבינה חקלאית, Bauernbrot (לחם חקלאי גרמני), ו לחם הדלעת האהוב על החקלאי ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב 4 כוסות קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
חותכים את החמאה ומערבבים בתערובת השמרים. לנצח את הקמח הנותר, 1/2 כוס בכל פעם. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, כ -10 דקות. חמאה קערה גדולה, למקם את הבצק בקערה, ולהפוך למעיל. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. יוצרים את הבצק לכיכר סגלגלה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מקום על המחבת מוכנה. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, על 30 דקות. כאשר כיכר הוא עלה, לחתוך 1/2 אינץ ' צלב עמוק על גבי זה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מברישים את החלק העליון עם מים לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 15 דקות נוספות, או עד תחתית כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
10
בואו להתקרר על מתלה חוט לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה