לחם חקלאי
לחם חקלאי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמרים, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו לחם צימוקים וגבינה חקלאית, Bauernbrot (לחם חקלאי גרמני), ו לחם הדלעת האהוב על החקלאי ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב 4 כוסות קמח ומלח.
חותכים את החמאה ומערבבים בתערובת השמרים. לנצח את הקמח הנותר, 1/2 כוס בכל פעם. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, כ -10 דקות. חמאה קערה גדולה, למקם את הבצק בקערה, ולהפוך למעיל. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. יוצרים את הבצק לכיכר סגלגלה גדולה.
מקום על המחבת מוכנה. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, על 30 דקות. כאשר כיכר הוא עלה, לחתוך 1/2 אינץ ' צלב עמוק על גבי זה.
מברישים את החלק העליון עם מים לפני האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 15 דקות נוספות, או עד תחתית כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
בואו להתקרר על מתלה חוט לפני חיתוך.