לחם טלה עם פטה ונענע
מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת פטה, מלח, חמאה מטרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו לחם שטוח עם נענע, פטה, כבש, המבורגר כבש פאטן ונענע (מטגנים פאן או ברביקיו), ו כבש, פטה וסלט מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים ומים בקערת מיקסר.
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מערבבים עם הוו בצק על מהירות בינונית עד משולב היטב. צמצם מהירות לנמוך. עם ריצת המכונה, להוסיף קמח, קצת בכל פעם, ומערבבים עד הבצק מגיע יחד. (תצטרך יותר קמח במזג אוויר חם מאשר בקור.)
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ולשים עד חלקה וגמישה, 10 עד 15 דקות.
מעבירים לקערה משומנת, ומכסים בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 4 שעות (או לילה).
הסר בצק מהמקרר, ולהביא לטמפרטורת החדר.
מניחים אבן פיצה על המדף המרכזי של התנור. מחממים תנור ל 500 מעלות.ציפוי: ממיסים חמאה עם שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים כרישה ובצל ירוק; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מעבירים לקערה. מערבבים פטרוזיליה ונענע.
הוסף כבש לאותה מחבת, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב ושבירת בשר לחתיכות קטנות, עד השחמה, 6 עד 7 דקות.מחלקים בצק ל 4 מנות. על משטח מקומח קל, בעדינות למתוח 2 חתיכות לתוך 15-by-6 אינץ ' מלבנים מעוגלים; לשמור על חלקים אחרים מכוסים.
מניחים מלבנים בצק על קליפת קלף מרופדת או גיליון אפייה הפוך.
מברשת עם שמן, להפיץ כל אחד עם ¼ של תערובת כרישה, משאיר גבול ½ אינץ'. מעל כל אחד עם ¼ של כבש, ולאחר מכן מפזרים ¼ - פטה כוס. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להחליק קלף עם קמטים או גיליון על אבן פיצה.
אופים עד flatbreads הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות. חזור עם הבצק שנותר.
מקשטים לחם שטוח עם נענע טרי, טפטוף עם שמן.
חותכים לפרוסות עבות, ומגישים מיד.