אם יש לכם בערך שעה במטבח, לחם יוגורט לימון עשוי להיות מתכון נהדר לצמחונים ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו לנסות. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. ארוחת בוקר זו מכילה 171 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. אם יש לכם אבקת אפייה, מיץ לימון, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: לחם לימון ואוכמניות עם ציפוי לימון ,קציצות טלה מתובלות ברוטב יוגורט לימון-נענע , והמבורגרים קישואים עם רוטב יוגורט לימון-עשבי תיבול .
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, הסוכר, המלח, סודה לשתייה ואבקת האפייה. בקערה נוספת, ערבבו את הביצה, היוגורט, השמן ומיץ הלימון. ערבבו עם החומרים היבשים רק עד לקבלת תערובת לחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים לתבנית כיכר לחם בגודל 20 x 10 ס"מ המצופה בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
אפו ב-160 מעלות צלזיוס במשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. קררו במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון.