Chard Tzatziki שוויצרי (מטבל יוגורט)
המתכון השוויצרי Chard Tzatziki (מטבל יוגורט) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 43 אוהדים. אם יש לך שמן זית, שמן זית כתית מעולה, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Chard Tzatziki שוויצרי, סלט צ'ארד שוויצרי עם יוגורט Garlicky, ו יוגורט ומטבל פטה (מתכונים דומים).
הוראות
1 להביא סיר 1 או 2 ליטר, חצי מלא במים, לרתיחה.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד הקצוצים. מבשלים עד מכרז, על 3-5 דקות. בעוד chard הוא בישול, להכין קערה עם מי קרח לאמבט קרח. כאשר chard מבושל, לסנן דרך מסננת רשת בסדר ולשים לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול.
לנקז ולהניח בצד.2 באמצעות מרגמה ועלי, לטחון את השום והמלח לתוך משחה. בקערה בגודל בינוני, מערבבים את היוגורט, chard, שום, שמן זית, מיץ לימון ופלפל קאיין. תניח בצד.3
חותכים את פיתה למשולשים ופריסה בשכבה אחת במחבת סמיכה (השתמש במחבת סלילה חסון, לא גיליון עוגיות או גיליון העוגיות שלך יהיה עיוות).
טפטוף שמן זית בצד אחד של פלחי פיתה. השתמש במברשת מאפה כדי להפיץ את שמן הזית באופן שווה יותר.
מקום בברוילר. לצלות במשך 5 דקות או עד פיתה לחם מתחיל טוסט.
מגישים את tzatziki עם פלחי פיתה.