לחם כרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם Collard. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך ביצים, פתיתי פלפל, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו ללא גלוטן וקמח-לחם פחות w / כרוב ירוק, לחם מלית עם סרטנים, בייקון, כרוב ירוק, ו הכי טוב אי פעם כרוב ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 11x7 אינץ 'או 8 אינץ' צלחת אפייה מרובע עם ספריי בישול; להפריש. בקערה גדולה, מניחים כרוב ירוק; מוסיפים פלפל ובצל ירוק; מניחים בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד ביצים, חלב, קמח ומלח מתובל. מערבבים לתוך תערובת ירוקה collard. מערבבים גבינה 1 כפית פלפל אדום מרוסק.
מורחים תערובת בתבנית אפייה.
אופים 11x7 אינץ 'חשפו כ 25 דקות, 8 אינץ' מרובע חשפו כ 30 דקות או עד סט מעט. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד מרכיבי ציפוי רק עד לחלח; להפיץ באופן שווה על תערובת בתבנית אפייה.
אופים 11x7 אינץ '35 עד 40 דקות יותר, 8 אינץ' מרובע 40 עד 45 דקות יותר או עד חום זהוב עמוק. עבור מתאבן, מגניב לחלוטין; לחתוך לריבועים 1 אינץ'. עבור המנה העיקרית, מגניב 5 דקות, לחתוך 8 ריבועים; לשרת חם על חסה עם עגבניות פרוסות.