לחם לבן קלאסי-מדליית זהב
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי, מדליית זהב ביסקוויטים קלאסיים, ו מדליית זהב מחיטה מלאה קמח מלא בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 3 1/2 כוסות קמח, סוכר, מלח, קיצור ושמרים עד מעורב היטב.
הוסף מים חמים. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח שנותר, 1 כוס בכל פעם, כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 10 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. גריז קערה גדולה עם קיצור.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם 40 עד 60 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
תחתית גריז וצדדים של שני 8x4 אינץ 'או 9x5 אינץ' מחבתות כיכר עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. מחלקים בצק לשניים. לשטח כל מחצית עם ידיים או מערוך לתוך מלבן 18x9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את הבצק בחוזקה, החל מהצד 9 אינץ'. לחץ עם אגודלים לאטום לאחר כל סיבוב. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. צבוט כל קצה של גליל לאטום. קיפול מסתיים מתחת לכיכר.
מניחים את צד התפר למטה במחבת.
מברשת כיכרות קלות עם חמאה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 35 עד 50 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל.
העבר מתלה תנור למצב נמוך, כך צמרות של מחבתות יהיה במרכז התנור.
אופים 25 עד 30 דקות או עד כיכרות הם עמוק זהב חום קול חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט.
כיכרות מברשת עם חמאה; מגניב.