קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות32
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם לבן קלאסי-מדליית זהב

לחם לבן קלאסי-מדליית זהב
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי, מדליית זהב ביסקוויטים קלאסיים, ו מדליית זהב מחיטה מלאה קמח מלא בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים 3 1/2 כוסות קמח, סוכר, מלח, קיצור ושמרים עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף מים חמים. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח שנותר, 1 כוס בכל פעם, כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 10 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. גריז קערה גדולה עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם 40 עד 60 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תחתית גריז וצדדים של שני 8x4 אינץ 'או 9x5 אינץ' מחבתות כיכר עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. מחלקים בצק לשניים. לשטח כל מחצית עם ידיים או מערוך לתוך מלבן 18x9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מגלגלים את הבצק בחוזקה, החל מהצד 9 אינץ'. לחץ עם אגודלים לאטום לאחר כל סיבוב. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. צבוט כל קצה של גליל לאטום. קיפול מסתיים מתחת לכיכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים את צד התפר למטה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מברשת כיכרות קלות עם חמאה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 35 עד 50 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
העבר מתלה תנור למצב נמוך, כך צמרות של מחבתות יהיה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
אופים 25 עד 30 דקות או עד כיכרות הם עמוק זהב חום קול חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
כיכרות מברשת עם חמאה; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות