קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות49
מגזין

לחם לימון עם זיגוג לימון

לחם לימון עם זיגוג לימון
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 99 גרם חלבון 147 גרם של שומן, וסך הכל 4699 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם שימורי משמש, ברנדי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם לימון מזוגג, לחם זוקיני לימון מזוגג, ו לחם פרג מזוגג לימון.

הוראות

1
יוצקים חלב לסיר קטן. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום; לכסות ולתת תלול 20 דקות. במידת הצורך, לחמם חלב עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך אוגרי תערובת בין 41° ו115 לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מערבבים סוכר וקליפות לימון במעבד.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח ושמרים בקערה של מערבל כבד מצויד מצורף ההנעה. להשליך שעועית וניל ולהוסיף חלב חם לקערה; להכות להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
תן לעמוד עד נפוח מעט, על 15 דקות.
6
מוסיפים 3 כוסות קמח, ביצים וברנדי לתערובת שמרים; מכים במהירות בינונית עד לצורות בצק חלקות ומעט מוצקות, מוסיפים עוד קמח על ידי כפות אם הבצק דביק או מוסיף מים על ידי כפות אם הבצק יבש, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים תערובת קליפת לימון וסוכר ומלח. הכה במהירות בינונית 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים חמאה ומכים עד לספיגה והבצק חלק ורך, בערך 5 דקות יותר. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בואו בצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
חמאה בנדיבות 12 כוס מחבת. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש בעדינות לכדור. שימוש באצבעות, לעשות חור במרכז הבצק, יצירת צורה סופגנייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
11
מעבירים למחבת מוכנה, דוחפים חור בבצק מעל צינור מרכזי במחבת. מכסים את המחבת בניילון נצמד; מקררים בין לילה (הבצק יעלה לחלק העליון של המחבת).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק לא יקפוץ יותר כאשר הוא נלחץ בעדינות באצבעות, כ-1 שעה 30 דקות (הבצק יעלה מעל למחבת ב-1 עד 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בינתיים, מתלה עמדה בשליש הנמוך ביותר של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
אופים לחם עד משחימים היטב על גבי, כ -20 דקות. גלישת גיליון נייר בצורה רופפת מעל וצדדים של פאן כדי למנוע overbrowning. ממשיכים לאפות לחם עד שחום עמוק למעלה ובוחן מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, מחבת מסתובבת מדי פעם אפילו לאפייה, כ 40 דקות יותר. מיד להפוך לחם על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מערבבים משמר בסיר קטן על חום בינוני עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
16
מברשת משמרת בכל רחבי לחם חם. מגניב לגמרי, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1
לנפות 1 1/3 כוסות אבקת סוכר לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים מיץ לימון ומקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים יותר אבקת סוכר על ידי כף חופנים אם זיגוג דק מדי לדבוק הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
טפטוף זיגוג על לחם מגניב ולתת לעמוד עד זיגוג קובע, על 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף באופן רופף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®