לחם Limpa דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, זרעי קימל, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו לחם שיפון (שיפון) שוודי, לחם לימפא שוודי, ו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים זרעי שומר, זרעי כמון, זרעי קימל, חיטה סדוקה, חמאה או מרגרינה, מולסה או מאלט שעורה, וגלידת תפוז ב 1/3 כוס מים רותחים. להשרות במשך 1 שעה. (זה מראש סופג את החיטה הסדוקה ומשחרר מראש את הטעמים האחרים.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
גהי (חמאה מטוהרת)
פירורי לחם, כמה חופנים
סירופ מאלט שעורה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 כוסות קמח חיטה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים תערובת זרעים יחד עם סודה לשתיה, חיטה מלאה או קמח שיפון, קמח לחם גלוטן גבוה, שמרים יבשים, גלוטן ואבקת חלב לתוך המחבת של מכונת לחם בסדר המוצע על ידי היצרן. בחר את המחזור עבור לחם לבן ואת הגדרת קרום האור. התחל.