לחם מאפין אנגלי מחיטה מלאה
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . לכו לחנות ותרימו מלח ים, סוכר קוקוס, קמח כוסמין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-126 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: לחם מאפין אנגלי רב תבואה, לחם מאפין אנגלי, ו לחם מאפין אנגלי.
הוראות
מערבבים את המים, שמרים, וסוכאנט בקערת הערבוב של מערבל לעמוד. מערבבים יחד ולתת בועה הוכחה, על 5 דקות.
לטאטא יחד את חלב סויה או חלב אלטרנטיבי וחומץ בקערה קטנה. התערובת תהיה להתערבב ולהיות כמו חלב חמאה. מערבבים בשמן.
מקציפים יחד את הקמחים, קמח תירס, ומלח בקערה בינונית.
יוצקים את תערובת סויה ותערובת הקמח לתוך תערובת השמרים. באמצעות מצורף ההנעה, הכה על בינוני במשך 3 דקות. העקביות של הבלילה תהיה דומה הבלילה עוגה.מכסים במגבת מטבח נקייה ומאפשרים לשבת במקום חם במשך 1-1 / 2 שעות, או עד הוכפל.כ -15 דקות לפני האפייה, מחממים את התנור ל -375°F (190°C או סימן גז 5). ריסוס קל של 8 x 4 אינץ '(20 ס "מ x 10 ס" מ) מחבת כיכר עם ספריי nonstick.
מפזרים 1 כפית קמח תירס באופן שווה בתחתית המחבת.
שים את הקערה בחזרה על מערבל דוכן העדים, ולהוסיף את סודה לשתיה. הכה עם מצורף ההנעה על נמוך במשך 1 דקה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר ומפזרים את החלק העליון עם כפית הנותרים קמח תירס.
אופים במשך 20 דקות. בדוק אם החלק העליון מתחיל להיות כהה מדי, ואם כן, לכסות בקלילות עם נייר.
אופים במשך 20 עד 25 דקות יותר, או עד כיכר מתרחק מן הצדדים של המחבת ואת התחתון נשמע חלול כאשר טפח עם פרקי האצבעות שלך. אם הכיכר מתנגדת לצאת מהמחבת, להחזיר את כיכר לתנור (מכוסה בנייר כסף) במשך 5 דקות נוספות.
להעביר את כיכר קירור מתלה ולתת מגניב 2 שעות לפני חיתוך.