לחם מטגנים משפחתי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו את Family Fry Bread. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 23 סנט למנה . מנה אחת מכילה 252 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתכון זה מבית Allrecipes דורש שמרים, מלח, מים חמים וסוכר. 6 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הלחם האהוב על המשפחה של Zaugg , לחם גבינה כיף משפחתי / Call Me PMc , ופנקו את המשפחה והחברים שלכם בלחם הקישוא הסופר לח הזה .
הוראות
מקציפים 3 כוסות קמח, שמרים, סוכר ומלח יחד בקערה.
מקציפים מים וחמאה יחד בקערה נפרדת; יוצקים לתערובת הקמח ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת ליצירת כדור ומעט דביקה ואלסטית. מכסים את הקערה בניילון נצמד. מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מחוררים את הבצק והופכים על משטח מקומח קלות. ללוש פנימה 1/4 כוס קמח, אם צריך. יוצרים 10 כדורים.
מחממים שמן במטגן עמוק או במחבת ברזל יצוק גדולה ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מרדדים כל כדור בצק על משטח מקומח קלות לעיגול בגודל 8 אינץ'.
מניחים כל סיבוב לתוך השמן החם ומטגנים עד להזהבה, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מוציאים את הלחם לטגן לתבנית מרופדת בנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר עיגולי הבצק.