לחם מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם מטוגן לאפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 454 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אוכמניות, תמצית ונילן, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם מטוגן, דלעת לחם מטוגן לאפות, ו אפיית לחם צרפתי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים לחם ב13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. בקערה גדולה, לשלב את הביצים, חלב, 3/4 כוס סוכר חום, וניל ואגוז מוסקט; לשפוך על לחם. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
הסר מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
מפזרים אגוזי פקאן על תערובת ביצה.
מערבבים חמאה וסוכר הנותרים; טפטוף מעל.
אופים, חשוף, ב 400° במשך 25 דקות.
אופים 10 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.