לחם מטוגן.
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו דבש, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טיפים עבור לחם מטוגן בריא יותר + אוכמניות שיבולת שועל פרנץ ' טוסט, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו קינמון טוסט קראנץ מצופה לחם מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, דבש, ומלח. אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני. כאשר מוכן לבשל, יוצקים תערובת פודינג לתוך תבנית עוגה ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 375 מעלות f. לחם לטבול לתערובת, מאפשרים להשרות במשך 30 שניות בכל צד, ולאחר מכן להסיר מתלה קירור כי הוא יושב במחבת גיליון, ולאפשר לשבת במשך 1 עד 2 דקות.
מעל חום בינוני-נמוך, להמיס 1 כף חמאה במחבת saute 10 אינץ'.
מניחים 2 פרוסות לחם בכל פעם לתוך המחבת ומבשלים עד חום זהוב, כ 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר מהמחבת ומניח על מתלה בתנור במשך 5 דקות. חזור עם כל 8 הפרוסות.
מגישים מיד עם סירופ מייפל, קצפת או פירות.