לחם מטוגן אוכמניות בן לילה
טוסט אוכמניות בן לילה דורש בערך 10 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 483 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם תמצית vanillan, מים, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 33%. נסו לחם מטוגן אוכמניות בן לילה, לחם מטוגן אוכמניות בן לילה, ו טוסט אוכמניות לילה עם סירופ אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'. סדר חצי קוביות לחם בצלחת, העליון עם קוביות גבינת שמנת.
מפזרים 1 אוכמניות כוס על גבינת שמנת, העליון עם קוביות לחם שנותרו.
בקערה גדולה, מערבבים את הביצים, חלב, תמצית וניל וסירופ.
יוצקים את קוביות הלחם. מכסים ומקררים בין לילה.
הסר את תערובת קוביית הלחם מהמקרר כ -30 דקות לפני האפייה. מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כיסוי, ואופים 30 דקות. לחשוף, ולהמשיך לאפות 25 עד 30 דקות, עד המרכז הוא מוצק משטח הוא השחמה קלות.
בסיר בינוני, מערבבים את הסוכר, קורנפלור ומים. מביאים לרתיחה. ערבוב כל הזמן, לבשל 3 עד 4 דקות.
מערבבים את שאר 1 כוס אוכמניות. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, עד האוכמניות התפוצצו. מערבבים בחמאה, ושופכים על טוסט צרפתי אפוי