קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

לחם מטוגן חלמונה עם קומפוט חמוציות-תפוחים

לחם מטוגן חלמונה עם קומפוט חמוציות-תפוחים
לחם מטוגן חלמונה עם קומפוט חמוציות-תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, כיכר לחם כפרי, רכש ליקר ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם מטוגן חלמונה עם קומפוט חמוציות-תפוחים, לחם מטוגן עם קומפוט חמוציות, ו לחם מטוגן בחמאה עם קומפוט חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת בשתי צלחות אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
יוצקים פודינג על לחם, מחלקים באופן שווה. מכסים את הכלים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
מחממים תנור ל 232°. חמאה 2 גליונות אפייה גדולים עם כמה חמאה מומסת. באמצעות מרית, להעביר פרוסות לחם כדי להכין גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לחם מברשת עם נשאר חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
אופים 10 דקות. הפוך פרוסות לחם ואופים עד חום זהוב פריך מבחוץ אבל רך מבפנים, על 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים 2 פרוסות טוסט צרפתי על כל אחד 8 צלחות. אבק בנדיבות עם אבקת סוכר; לשרת עם קומפוט חמוציות תפוח
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
CompoteCompote
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים