קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

לחם מטוגן ממולא של La Isla

לחם מטוגן ממולא של La Isla
המתכון טוסט צרפתי ממולא של Lan Isla יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 942 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכונים דומים: קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, לחם מטוגן ממולא., ו לחם מטוגן ממולא..

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, באמצעות מקצף יד, להכות את 2 כפות חמאה, ואת גבינת שמנת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף את המרמלדה ומערבבים עד incorporated, ואז לקפל את התותים פגזי גויאבה, באמצעות מגרד גומי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות גויאבהקונכיות גויאבה
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
4
להעביר את התערובת שקית מאפה מצויד טיפ גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
לעשות חתך (כיס)בצד הקרום של 4 חתיכות של לחם על 3/4 של הדרך. החתך יאפשר לך למלא את הכיס. השאר את הפרוסות עם החתך, מכוסה, בטמפרטורת החדר לפני המילוי. בעדינות למלא את פרוסות טמפרטורת החדר עם המילוי. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתיחת הכיס כלפי מעלה במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מוסיפים את כל החומרים לקערה רדודה בינונית ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מוסיף את דגני התירס והשקדים למחבת סדין ולרסק יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצה ואז לתוך תערובת הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירסדגני תירס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 3 עד 4 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה להוסיף את פרוסות לחם ממולאים וחום בצד 1, ואז להעיף ולשים את המחבת בתנור במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
טפטוף עם ריבה גויאבה ואבק אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
גויאבהגויאבה

מרכיבים

170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקדים פרוסיםשקדים פרוסים42 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות לחם בסגנון פולמן, בקירורפרוסות עבות לחם בסגנון פולמן, בקירור283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קורנפלקס תירס (מומלץ: קורנפלקס)קורנפלקס תירס (מומלץ: קורנפלקס)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר6תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר11 כף אורגנו מיובשקינמון טחוןקינמון טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסריבה גויאבה, בתוספת נוספת לטפטוף (מומלץ: LaFe)ריבה גויאבה, בתוספת נוספת לטפטוף (מומלץ: LaFe)85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קונכיות גויאבה (מומלץ: LaFe)קונכיות גויאבה (מומלץ: LaFe)0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תותים חתוכים לקוביותתותים חתוכים לקוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה רכה ללא מלח, בתוספת נוספת לטבילהחמאה רכה ללא מלח, בתוספת נוספת לטבילה1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת