קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

לחם מטוגן ממולא של La Isla

לחם מטוגן ממולא של La Isla
המתכון טוסט צרפתי ממולא של Lan Isla יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 942 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכונים דומים: קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, לחם מטוגן ממולא., ו לחם מטוגן ממולא..

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, באמצעות מקצף יד, להכות את 2 כפות חמאה, ואת גבינת שמנת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף את המרמלדה ומערבבים עד incorporated, ואז לקפל את התותים פגזי גויאבה, באמצעות מגרד גומי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות גויאבהקונכיות גויאבה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
4
להעביר את התערובת שקית מאפה מצויד טיפ גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
לעשות חתך (כיס)בצד הקרום של 4 חתיכות של לחם על 3/4 של הדרך. החתך יאפשר לך למלא את הכיס. השאר את הפרוסות עם החתך, מכוסה, בטמפרטורת החדר לפני המילוי. בעדינות למלא את פרוסות טמפרטורת החדר עם המילוי. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתיחת הכיס כלפי מעלה במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מוסיפים את כל החומרים לקערה רדודה בינונית ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיף את דגני התירס והשקדים למחבת סדין ולרסק יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצה ואז לתוך תערובת הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירסדגני תירס
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 3 עד 4 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה להוסיף את פרוסות לחם ממולאים וחום בצד 1, ואז להעיף ולשים את המחבת בתנור במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
טפטוף עם ריבה גויאבה ואבק אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
גויאבהגויאבה