לחם מטוגן עם ליקר ביצים בן לילה
המתכון בין לילה לחם מטוגן ליקר ביצים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. ארוחת הבוקר הזאת 647 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו לחם, חמאה, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה טוב. נסו לחם מטוגן עם ליקר ביצים בן לילה, תבשיל טוסט צרפתי בן לילה, ו תבשיל טוסט צרפתי בן לילה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים את הסוכר החום, החמאה והסירופ תירס בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה לרתוח; מסירים את התערובת מהחום, ויוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
מניחים את פרוסות הלחם על תערובת הסוכר החום.
לטאטא את הביצים וליקר ביצים יחד בקערה גדולה; לשפוך על פרוסות הלחם. מכסים את צלחת האפייה בנייר אלומיניום, ומקררים 8 שעות ללילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר את תבנית האפייה מהמקרר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות. להגדיל את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C), להסיר את רדיד אלומיניום, ולהמשיך לאפות עד העליון מתחיל חום, 5 עד 7 דקות יותר.